Puheenjohtajan palsta

Tällainenkin sivu on rakennettu kotisivuillemme.
Hyödynnetään sitä niin paljon kuin keritään.
Alkajaisiksi suuri kiitos kaikille jäsenillemme jotka osallistuivat Hyvä Päivä tapahtuman valmisteluihin ja järjestelyihin Viirin torilla!
Samoin kiitos kaikille jotka osallistuitte yhdistyksemme Kevätjuhlaan, sen järjestelyihin ja toteuttamiseen.
Molemmilla tapahtumilla oli yhdistyksemme toiminnan esittelyn kannalta suuri merkitys ja myöskin taloudellisilta tuotoiltaan sellaisia, että pystymme avustamaan erilaisista retkistä aiheutuvien kulujen kattamisessa jäsenistöämme.
Sillä tavalla on hienoa, että yhdistystämme pyydetään esiintymään ja avustamaan erilaisissa muiden yhdistysten ja yhteisöjen järjestämissä tilaisuuksissa.
Kiitoksella otamme vastaan myös Nurmijärven kunnan arvostuksen yhdistyksemme toimintaan sen myöntämän taloudellisen tuen myötä.
Arvostamme myös niitä yrityksiä, jotka tukivat arpajaisvoittoja antamalla yhdistystämme ja pyrimme tietysti vastavuoroisesti suosimaan heidän palvelujaan.
Yhdistyksemme tapahtumakalenteri on pääasiallinen paikka josta yhdistyksemme toiminnasta saa tietoa ja sitä yritämme Sirkka-Liisa Toikkasen kanssa parhaamme mukaan päivittää.
Ajankohtaista ja matkavastaavan palstat tiedottavat myös tapahtumista.
Jos jäsenistö haluaa informoida jostain tapahtumasta tai asiasta, niin tapahtumakalenterissa on siihen mahdollisuus, näppäämällä ilmoita tapahtumasta, tuoda asia julki.
Tieto välittyy minulle ja Sirkkikselle ja me voimme sen sitten kotisivuille avata. Tarkoittaa myös sitä, että voimme karsia asiattomat julkaisut pois.

Kevät on jo pitkällä ja kerhotoiminta jäämässä kesätauolle, mutta jotain vielä jää kesällekin.
Tello-salissa torstai tapaamisia jatketaan joka toinen viikko ja kesäpelejä pelataan maanantai- ja keskiviikkoiltaisin. Säävaraus tietysti ulkopeleissä täytyy pitää mielessä ja niihin osallistuvat tietysti voivat sopia jos joka kerta ei pelailtaisikaan.

Iloista ja virkistävää kesää kaikille, osallistutaan vielä kevään viimeisiin kerhoihin ja onhan meillä vierailu ja teatterimatkoja edessä kerhojen jälkeenkin.