Uusimmat kuvat

img_20200927_110207

Uusimmat kuvat

img_20200927_110207

Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Satunnaiset kuvat

img_1810

Keskustelu

HeikkiEristyksissä15.4.2020 11:07
Tervehdys kaikille täältä eristyksistä!
Vaikka juuri tulleen tiedon mukaan Uudenmaan eristys muusta suomesta lakkaa välittömästi, niin edelleenkin kehotetaan noudattamaan eritystä varovaisuutta ja huolehtimaan hygieniasta kun liikutaan kodin ulkopuolella. Yli 70 vuotiaiden kohdalla määräykset edelleen edellyttävät eristäytymistä kanssakäymisestä kodin ulkopuolella.
Harmillistahan se on meidän yhdistyksemme toiminnan kannalta ja tietysti oman jaksamisenkin osalta kun keskinäinen kanssakäyminen on rajattu.
Toivonkin, että tällä sivusto uudistuksella saisimme hieman avaruutta nykyiseen arkeemme ja näidenkin sivujen avulla voisimme pitää yhteyttä toinen toisiimme.
Ei mitään niin huonoa ettei siinä olisi jotain hyvääkin.
Olen huomannut, että kotona oleminen on tuonut uuden syvällisemmän harrastuksen mukanaan.
Kaikkialla on roskikset täynnä kotona aiemmin tarpeelliseksi luultua tavaraa. Ei muuten mutta kun omia ylimääräisiä ei meinaa saada sopimaan mihinkään.
Jatketaan siivousta, pysykää terveinä ja käyttäkää tätäkin kanavaa!

Terveisin puhheenhoitajan ja puolison taholta.

Sirkka Re: Eristöyksissä16.4.2020 11:42
Hyvin meillä on menny. Ollaan joka päivä käyty lenkillä ja sukkia oon kutonu. On vaan niin hassua, kun ihmisiä täytyy pelätä. Onneks täällä Harjulassa on aika hihasta. Siskon pojan perhe hoitaa meijän ruokaostot ja apteekista tuotiin lääkkeitä, kun soitin sinne. Kerran viikossa on tilattu lounas Hugosta. Päivä kerrallaan, näin se meneeVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: